Gastenboek van ICT Land van Cuijk

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.In ons gastenboek zijn de volgende reacties geplaatst:
Gepubliceerd door Piet Geelen op
De vernieuwde website ziet er keurig en overzichtelijk uit. Succes ermee!
Gepubliceerd door peter verheijen te Grave op
Het is al sinds enige jaren dat Harry zich ontfermt over mijn PC's .Zijn advies is degelijk en op maat en de prijzen zeer concurerend. Maar ook belangrijk is zijn nazorg zowel in als buiten de garantietermijn ben ik altijd prima geholpen. De leveringen zijn altijd correct Ik heb mijn leverancier gevonden. Harry bedankt.\r\n\r\ngroeten peterverheijen
Gepubliceerd door Slijterij Drankenhandel Cevelum te Cuijk op
Zo, het is weer gelukt. Enkele problemen met de computer die door Harry met zijn stageloper zo weer waren verholpen. En op korte termijn.\r\n\r\nSuper!!!
Gepubliceerd door Fam. Graat, te Beugen op
Super snelle service. Harry houdt zich strikt aan zijn afspraken. Geen onverwachte dingen. Harry probeert tegen een zo laag mogelijke prijs de beste dienst te leveren. Erg klant gericht. Dankjewel voor de hulp.
Gepubliceerd door Geert Thijssen bouwservice Beers op
Sinds enige tijd kennen wij Harry, zelfs in het weekend kwam hij ons probleem oplossen.\r\nHij doet er alles aan om je vooruit te helpen.\r\nAls er bij ons iets is, zeggen wij al snel bel Harry maar.
Gepubliceerd door Mijn Assurantiekantoor.nu te St.Anthonis op
Ontzettend goede service. Snel problemen oplossen en altijd bereid goed en snel te helpen. Heel fijn!
Gepubliceerd door Fam Bus op
Laatst een nieuwe laptop gekocht.\r\nEen goed advies en een snelle en correcte levering en oplevering.\r\nWij zijn erg tevreden.
Gepubliceerd door Ted Bakker uit Weurt op
Laptop gekocht bij Harry. Kwestie van aansluiten en gebruiken.\r\nHij heeft alles netjes geïnstalleerd.\r\nGoede Service.\r\n\r\nBedankt.
Gepubliceerd door Vincent Berends uit Oss op
Goed advies, goede service en een perfect systeem, een aanrader!
Gepubliceerd door Peter Berends uit Schaijk op
Zelf systeem gekocht bij Harry in 2008.\r\nMijn zoon geadviseerd voor een nieuwe PC naar Harry te gaan.\r\nZie reactie in dit gastenboek van Vincent Berends uit Oss.\r\nVolledig mee eens.\r\nPerfecte kwaliteit/prijsverhouding, goed advise en niets moet.
Gepubliceerd door theo vermaas op
Harry is al jaren onze man voor de pc en de laptops.\r\nGoede kwaliteit en service en niet duur!!!
Gepubliceerd door fam. koenen uit wanroij op
Harry geeft goed advies over pc's laptops printers enz. Hij zoekt voor je de apparatuur uit die bij je past. Hij levert kwaliteit en is niet duur. hij zorgt voor volledige installatie zodat je meteen alles kunt gebruiken.
Gepubliceerd door fam. koenen uit nieuw bergen op
Harry heeft een goede service, kan zelfs via de telefoon je verder helpen met problemen. indien dit niet lukt komt hij om je verder te helpen.
Gepubliceerd door Collaris Vierlingsbeek op
Bij storing rijdt Harry van Cuijk naar Vierlingsbeek, en rekent bijna niets
Gepubliceerd door Rene Dennekamp, Enschede op
Prima service!
Gepubliceerd door Johan Crommentuijn uit Sint Hubert op
Harry heeft weer goed voor ons gezorgd. Met veel zorg een laptop voor ons samengesteld, keurig afgeleverd en geinstalleerd. Perfecte service. Harry neemt nog de tijd voor de klant.
Gepubliceerd door Fam Fleuren te Boxmeer op
Al jaren een zeer tevreden klant van Harry\r\n\r\nAdvies en Service van ZEER goede kwaliteit\r\n\r\nKortom een SUPER bedrijf
Gepubliceerd door René en Christa van Bakel op
Eerste klant meer dan 10 jaar geleden.\r\nWij, René en Christa van Bakel, waren op zoek naar een andere computer. We zijn toen bij Harry Schraven terecht gekomen.\r\nNog geen bedrijfsruimte als nu, maar een zolderkamertje. Hier paste we eigenlijk niet in met z’n drieën en de computerapparatuur.\r\nComputer gekocht, inclusief de goede service. Dit voelde meteen zo goed als een deal voor langere tijd, in plaats van een eenmalige actie.\r\nNu, ruim 10 jaar later, komen wij nog steeds graag bij Computers.Fam-Schraven. De prijs/kwaliteit verhouding is gunstig. Je krijgt altijd iets extra’s als “meer/beter geheugen of betere speakers, grotere HD capaciteit, etc.”.\r\nMet de goede geleverde service zijn wij ontzorgt en komen we graag weer terug. \r\nEen echte aanrader dus.
Gepubliceerd door Leo Creemers te Cuijk op
Schraven Computers blijkt een bedrijf dat in zee wil gaan met kleinere ondernemers tegen een betaalbare prijs en dat met je meedenkt in een voor mij minder bekende wereld van de informatica.\r\nOf het nu gaat om regulier onderhoud van de veel gebruikte pc of om de gebruikmaking van de extra mogelijkheden die mijn laptop, onwetend, blijkt te hebben, Schraven attendeert je er op en installeert of maakt het voor je waardoor het gebruikersplezier en -gemak voor mij wordt vergroot.\r\nZelfs mijn modernste computerwensen aan boord van mijn voormalig vrachtscheepje uit 1920 in de vorm van een goed functionerend navigatieprogramma is voor Schraven een uitdaging en voor mij een uitkomst.\r\nKortom: Harry Schraven, als bevlogen computerspecialist ben je voor mijn werk en vrije tijd een onmisbare schakel.
Gepubliceerd door Huib Stam Amsterdam op
Ik ben Harry vele jaren en twee computers geleden op het spoor gekomen via Marktplaats en heb met hem gevonden wat iedereen wil: een betrouwbare, betaalbare, benaderbare en begrijpelijke adviseur en leverancier. Ik ben niet zijn grootste afnemer, maar dat deert onze verstandhouding helemaal niet. Dat is een schaars en dierbaar gevoel tegenwoordig.
Gepubliceerd door Maria van Est te Cuijk op
Ik had in 2012 een probleem met mijn pc en via internet kwam ik bij Harry uit. Ik stond versteld van de goede,snelle en betaalbare service. Had ik dit maar eerder geweten. Na al die jaren ben ik een tevreden klant en kan nog steeds op de service en kennis van Harry rekenen wanneer dat nodig is. Top bedrijf.
Gepubliceerd door Fam Brinkman op
Kort geleden de " scholieren laptop" bij Harry gekocht. Moest allemaal snel want onze dochter moest een nieuwe laptop voor haar studie hebben op school. Binnen een paar dagen was de laptop op tijd geleverd, helemaal in Beverwijk, en in keurige verpakking! Direct klaar en voor geïnstalleerd.\r\nOp school inloggen en direct werken, helemaal super. Zelf niet eerst alle reclame (spam) verwijderen en de benodigde programma's installeren.Dat scheelt een hoop tijd en ergernis! Prima service dus en dochter is helemaal gelukkig met deze snelle computer!\r\nWe zijn dus super tevreden!
Gepubliceerd door Thijs uit Cuijk op
Goede aankoop, prijs kwaliteit verhouding is top en de service en het persoonlijk contact is in geen een andere computerwinkel zo te vinden.
Gepubliceerd door Eric Klück te |Zetten op
Mijn pc was erg traag.\r\nVia Hans (oud collega) heb ik tevens Harry leren kennen.\r\nZe hebben mijn pc helemaal nagekeken, geüpdate en al aan al mijn verzoeken op bepaalde programma's te installeren voldaan, kortom naar mijn wensen ingericht.\r\n\r\nBijzonder goede service, klantvriendelijk en bijzonder gastvrij.\r\n\r\nKortom, super!!!\r\nZe hebben er weer een klant bij.\r\n\r\nHarry en Hans, dank..
Gepubliceerd door Ria en Antoon Langeveld op
Graag willen wij Harry en zijn team het allerbeste wensen voor 2016.\r\nHeel blij zijn wij dat we in contact gekomen zijn met Harry,\r\nhij heeft onze computers weer helemaal in order gemaakt.\r\nOnze dank Hiervoor.
Gepubliceerd door Ben van Hees op
Mijn volledig vastgelopen laptop heeft op 2 dec. een grote beurt gehad en loopt sindsdien beter dan tevoren!\r\nDoor ook nog een aanbevolen modificatie van de hardware is de snelheid aanzienlijk verhoogd.\r\nDit alles voor een zeer schappelijk, concurerend tarief.\r\nKortom: zeer aan te bevelen!